Ex Tempore “Va Zamete” u subotu će okupiti slikare amatere

189
extempore va zamete
Foto: Va ZAMETe

U subotu, 15. lipnja, s početkom u 10:00 sati, na Trgu riječkih olimpijaca održat će se likovna manifestacija slikara amatera Ex tempore 2024. – Va Zamete. Ova manifestacija, koja spaja mlade i iskusne ljubitelje slikanja, već treću godinu za redom okuplja kreativce svih generacija.

Iza organizacije ovog događaja stoje Ankica Tomac, Jasna Bogunović i Sandra Načinović.

Mjesni odbor Zamet i Klub starijih osoba Zamet pozivaju sve građane na druženje i slikanje na otvorenom, a među najavljenim sudionicima bit će i učenici Osnovne škole Zamet. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje od 9:00 do 10:00 sati. Izlagači mogu prijaviti jedno platno ili jedan akvarel papir za natjecanje u kategoriji Ex tempore, a za sudionike su pripremljene i nagrade.

Dijelit će se prva nagrada za najbolju izloženu sliku te prva nagrada za najbolju sliku nastalu na licu mjesta. Publika će također sudjelovati u ocjenjivanju, glasajući putem brojeva koje će dobiti na samoj manifestaciji. Na kraju će se izvući i jedan sretan broj iz publike koji će osvojiti sliku na poklon. Proglašenje nagrađenih predviđeno je za 15:00 sati.

Ova manifestacija nije samo prilika za pokazivanje talenta i kreativnosti, već i za druženje, razmjenu iskustava i stvaranje novih prijateljstava. Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti i one koji žele provesti ugodan dan u dobrom društvu da nam se pridruže na Trgu riječkih olimpijaca i podrže lokalne umjetnike.

 

Komentari