Druga noć na mjesečini u kvarnerskom tonu na plaži Ploče: Worries in the dance – Lorens, Euripid i Ras Padsystema

70
morski vuk-dredlocksi na mjesečini

Ljeto na Kantridi 2022. i Novi turizam d.o.o. organiziraju drugu noć na mjesečini – Dreadlocksi na mjesečini #2, u četvrtak, 04.08. 2022. od 19 sati do 02.00 sata u beach baru Morski Vuk na plaži Ploče na Kantridi. Upad besplatan.

Nakon odličnog (i olujnog) sessiona sa Sandokan Hifi i Chrisom Re-Ignitionom, NOVI TURIZAM d.o.o. i Ljeto na Kantridi donose Dreadlockse na mjesečini #2, ovog puta u kvarnerskom tonu!

Nakon 3 godine vladanja eterom, Worries in the dance ekipa putuje na plažu ispod bazena i donosi dub i reggae ritmove u beach bar Morski vuk!

Worries in the dance je emisija Radio Rože posvećena dub i reggae glazbi te soundsystem kulturi, a fokus redovito stavlja na domaću i regionalnu scenu, njene aktere, sessione i festivale. Ekipa Worries in the dance sastoji se od 3 selektora/ice a to su:

LORENS

Trouble in the dance

Lorens je dugi niz godina bila redoviti posjetitelj plesnih podija raznih partyja, no tek je krajem 2011. godine odlučila upisati Spiritovu DJ radionicu kako bi naučila osnovne tehnike miksanja i povezala se s ekipom koja ima slične interese. Početkom 2015. god. pridružuje se kolektivu Innerspace, na inicijativu prijatelja, producenta i dj-a Samo Tako. Osim glazbom, bavi se grafičkim dizajnom i šivanjem torbica i modnih dodataka za vlastiti brend Pera Virens. Najčešće kombinira različite žanrove, s velikom sklonošću prema trakama duboke i mračne atmosfere.

EURIPID

Dub entuzijast i DIY borac

Mali pomoćnik i selektor Worries In The Dance emisije te selektor u hakirajućem kolektivu S.o.U.N.d. (silujobilnouhonekadrhti) na Radio Roži. Kao roots provider i zaljubljenik u soundsystem kulturu uvijek je spreman finim odabirom pokazati i dokazati zašto svi obožavamo korijenje!

RAS PADSYSTEMA

Nit je Cappo, nit je Macchina al’ zato roka lude evente

Pokretač Worries in the dance priče prati domaću i regionalnu scenu od 2009. putem Reggae Hr-a (2009-2022) i Radio Sove (2012-2015), a potpunu afirmaciju postiže kroz emisiju Worries in the dance (2019-danas), kojom se postavlja (odmah iza Reggae Hr-a) kao čvrsti support domaće scene. 2020. se ohrabruje i konačno kreće u selektorske vode te bilježi nastupe na Escape the city festivalu, Harteri, Trku u šumu, Zion Boška festivalu…

L.B.

Komentari