Dio Winnetou vikenda odgađa se zbog vremenskih uvjeta

125
fužine
Foto: Matej Kuš

Dio Winnetou vikenda odgađa se zbog vremenskih uvjeta. Naime, predavanje Asteroidi i kometi zagonetni svemirski putnici kao i promatranje nebeskog svoda s tri teleskopa i pod stručnim vodstvom astronoma Dinka Brautovića, Tonija Stipeća i Roberta Lovrinića odgađa se za srijedu, 17. kolovoza. Početak programa je u 20 sati, a sudionici će moći uživati i u šetnji pod bakljama do obližnje livade povrh Roswell sela. Naime, ovogodišnje promatranje Suza Sv. Lovre u Roswell selu neće biti moguće jer je najavljeno oblačno vrijeme.

Filmska večer na otvorenom odgađa se za četvrtak, 18. kolovoza kada će se projicirati animirani film Malci 2, Kako je Gru postao Gru. Filmska projekcija započinje u 19:30 sati, a karte se mogu kupiti online putem ili od 19 sati u samom Roswell selu. Ured za turizam Općine Fužine svim sudionicima savjetuje ponijeti tople dekice ili slojevitu odjeću jer su goranske noći svježe.

Cowboy night ostaje i dalje po rasporedu i održat će se u nedjelju, 14. kolovoza kada će sudionici uživati uz igre iznenađenja i nastupe Sarah & The Romans benda te DJ Rabbita. Cowboy night započinje od 20 sati i održat se u kultnom kaubojskom Roswell selu.

Više informacija o sadržajima i programima fužinarskog kraja potražite na Facebook stranicama Ureda za turizam Općine Fužine @tfuzine.

 

Komentari