Dan uoči Bečkog bala, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner održana je degustacija vina i humanitarna modna revija

660
Dan uoči Bečkog bala, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner održana je degustacija vina i humanitarna modna revija. Kako je objasnila predsjednica Lions kluba Opatija Dragica Rosić, riječ je o donatorskoj večeri organiziranoj u sklopu Međunarodnog dana bijelog štapa koji se obilježava 15. listopada.

Humanitarna akcija za slijepu djevojčicu Danicu, koja je i onkološki bolesnik

Ovom prilikom prikupljamo donacije za slijepu djevojčicu Danicu, 9-godišnju Opatijku koja je i onkološki bolesnik. U programu nas prati i Ugostiteljska škola Opatija te vinarije Prelac i Rossi, kao i jedno austrijsko vino, dok se na modnoj reviji predstavljaju Max Mara, Marella, Weekend Max Mara, Krie Design, Peperoncina design, Martina Herak, Xenia Design i Ghetaldus”, istaknula je predsjednica Rosić.
Sredstva su se prikupljala putem donacije za čašu vina, a organizirana je i tombola s bogatim nagradama. Prisutne je na početku večeri pozdravio gradonačelnik Fernando Kirigin.
degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija degustacija vina i humanitarna modna revija

Komentari