Craft & Grill Festival opravdao očekivanja brojnih posjetitelja

83

Iza nas je prvo izdanje Craft & Grill Festivala koji se od kraja travnja održavao na Trgu 128. brigade HV. Festival su iz dana u dan posjećivali mnogobrojni posjetiteljima koji su mogli uživati u bogatoj i raznolikoj ponudi street food zalogaja. Ekipu street foodera predvodili su renomirani hrvatski chefovi Mate Janković i Ivan Pažanin.

Na festivalu je oduševila istarska Capra Istrian Street Food bazirana na autohtonim istarskim delicijama te Picnic mingle & fun – jedan od najpopularnijih food truckova u regiji. Posjetitelji su mogli kušati kvalitetnu ponudu craft pivovara: Grif iz Zagreba, King’s Brew iz Rijeke, Pulfer iz Zagreba, Varionica iz Pisarovine, Saperlot Craft Brewery iz Varaždina i Međimurski Lepi Dečki iz Čakovca. Za izvrsnu atmosferu na festivalu bili su zaduženi brojni izvođači, a ljubitelji pivskih kvizova uživali su pod vodstvom Ribafisha.

Organizatori festivala ne sakrivaju oduševljenje reakcijama na prvo izdanje festivala, a kako u posljednjih 17 dana, koliko je festival trajao, nije nedostajalo pozitivnih komentara, za pretpostaviti je kako Riječanke i Riječani s nestrpljenjem očekuju sljedeće izdanje.

Ovaj je festival dokaz da Rijeka zaista zna prepoznati kvalitetan sadržaj, a osim domaćih gurmana, među posjetiteljima su se nerijetko našli i strani posjetitelji što daje naslutiti kako je Rijeka ovim festivalom dobila novi turistički sadržaj u predsezoni, navodi se u priopćenju organizatora.

L.B.

Komentari