CineStar Cinemas Hrvatska odsada nudi mogućnost privatnih filmskih projekcija

19

Usluga privatnim korisnicima nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba, odabir filma s aktualnog programa te brzu realizaciju putem online zahtjeva.

Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva pa je iskustvo samim tim još ugodnije. Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije i online pozivnicu koju možete elektronski proslijediti svojim uzvanicima, do 20 njih.

Na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri. Također u dogovoru s korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaš personalizirani telop.

Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere stoga je zbog trenutnih epidemioloških mjera privremeno zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom kino projekcija pa ništa od jedenja ukusnih i slanih kokica.

Cijene privatnog kina kreću se od 580 kn (radnim danom) do 780 kn (vikendom u večernjem terminu). U prijevodu, ako skupite ekipu od 20 ljudi, preko tjedna idete u kino za 29 kuna, a vikendom za 39 kuna po osobi. Neloše, neloše!

Komentari