Bogata riječka umjetnička scena predstavit će se pod okriljem događaja „Prosinac u Benčiću“

73
Bogata riječka umjetnička scena predstavit će se pod okriljem događaja „Prosinac u Benčiću“. IPL art u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti te Gradom Rijekom organizira sajam „Riječka Moostra“.
Sajam će se održati od 13. do 19. prosinca na lokaciji Krešimirova ulica 26c, točnije u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti.
Posjetitelji će imati priliku uživati u različitim umjetničkim izričajima poput nakita, tekstila, pletena, fotografija te kiparskih i slikarskih radova. Ovom bogatom događaju pridonijet će i maštoviti radovi osnovnoškolaca i vrtićke djece Primorsko-goranske županije, čijim će se radovima ukrasiti prostor. Sajam je osmišljen kao izložbeno prodajni, a posjetitelji će moći donirati osnovnoškolcima sredstva, kako bi oni nastavali raditi svoje kreacije.
Sajam će biti posvećen primijenjenoj umjetnosti te će uključivati različite rukotvorine poput nakita, tekstila, pletena, fotografija te kiparskih i slikarskih radova.
Ovim putem pozivamo sve umjetnike koji svoje radove žele pokazati široj publici, da svoje prijave pošalju na e-mail adresu rijecka.moostra@gmail.com.
Prijave umjetnika traju do 08. prosinca, a radove je potrebno dostaviti do 09. prosinca 2021.
L.B.

Komentari