Bila jednom jedna pusa…: Nakon dvije godine pauze, uspješna humanitarna akcija ove godine se ponovno vraća na Korzo!

55
božić
Rotary klub Rijeka Novi val priprema još jednu blagdansku humanitarnu akciju u kojoj će moći sudjelovati svi građani i posjetitelji našeg grada.
Konačno smo se približili i tom prvom adventskom vikendu kada će i naše Korzo zabljesnuti pod lampicama. Rijeka samo što nije ušla u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem se iščekuje paljenje adventskih lampica i početak još jednog očaravajućeg prosinca.
Na Adventu u Rijeci, osim štandića sa slasnim zalogajima i pićima, ove godine će nas ponovno čekati i jedna imela. Zna se što se mora učiniti kada se nađete ispod imele – a mi smo tu da vam zauvijek ovjekovječimo taj trenutak.

Bila jednom jedna pusa…

„Bila jednom jedna pusa…“ humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val koja se prvi puta održala u prosincu 2019. godine. Nakon dvije godine pauze, uspješna humanitarna akcija ove godine se ponovno vraća na Korzo, sada još zabavnijeg sadržaja!

Fotkati se možete ispred Poglavarstva Grada Rijeke 26.11.2022 i 03.12.2022 od 17:30 do 21:30. Ispred objektiva ste Vi, a iza Vas spremno čekaju nasi divni riječki fotografi Ante Jurjević, Viktor Pravdica, Damir Zamaklar, Josip Knapić – Ginger Traveler i Mateo Levak.

Da ne bi bilo sve idealno, tu je Grinch

I dok vi pozirate ispred imelice, tu će se pojaviti i jedno zeleno, trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom! Zvuči poznato? Da, Grinch je čuo za akciju i odlučio je napraviti sve što može da vam ukrade pusu i uskoči u fotografiju!

Prihod ovogodišnje akcije namijenjen Udruzi žena operiranih dojki Nada

Ovim putem organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže ispod imelice i na taj način, osim stvaranja lijepih uspomena, učine i dobro djelo.  Naime, korisnik ovogodišnje akcije je Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka kojoj će se dodijeliti cjelokupni novčani iznos prikupljen akcijom. Cilj Udruge Nada, je da kroz okupljanje i edukaciju osigura psihološku, pravnu, logističku, humanitarnu pomoć i fizioterapiju što većem broju žena oboljelih i liječenih od raka dojke kao i njihovim
obiteljima i drugim zainteresiranim osobama.”
L.B.

Komentari