Bela Nedeja u Kastvu uskoro kreće! Od 2. do 4. listopada na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske

78

Iz Grada Kastva danas stižu dobre vijesti! Bela Nedeja tradicionalni je trodnevni sajam u Kastvu, koji se održava u čast jeseni i mladog vina, a sve građane čeka raznovrsna sajamska ponuda i prateći zabavni-kulturni programi.

“Nakon odrađenih priprema, danas smo usaglasili model po kojem će se održati Bela nedeja. Zahvaljujem Županijskom stožeru Civilne zaštite i Ravnateljstvu civilne zaštite Rijeka na suradnji i sugestijama kojima ćemo se voditi u organizaciji. Na glavninu sadržaja tih dana ulazit će se uz predočenje EU-covid potvrda, a postavit ćemo i punktove za brzo testiranje. Za razliku od lani, cijepljenje nam je omogućilo organizaciju ove najznačajnije manifestacije.

Od 2. do 4. listopada, na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske dok će zabavni sadržaji za djecu biti na Belvederu i Šporovoj jami. Sajamski dio ove je godine skromniji i usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda.
I ovogodišnja Bela nedeja održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a predsjednik je potvrdio dolazak na ovu najznačajniju kastavsku manifestaciju,” kazao je Matej Mostarac, gradonačelnik Kastva.
bela nedeja
L.B.

Komentari