Advent u Opatiji počeo je sinoć paljenjem lampica na boru ispred Mrkata

98
advent u opatiji

Advent u Opatiji počeo je sinoć paljenjem lampica na boru ispred Mrkata uz nastup Zbora OŠ „Rikard Katalinić Jeretov“ iz Opatije odakle se adventska bajka proširila na niz lokacija diljem grada. Podsjetimo, Najljepši Advent uz more odvijat će se u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije od 25. studenog do 8. siječnja na brojnim gradskim lokacijama.

Prostor Umjetničkog paviljona Juraj Šporer i park sv. Jakov koji ga okružuje već su tradicionalno mjesta veselih druženja. Uz svakodnevne glazbene programe, izvrsnu blagdansku atmosferu začinit će okusi i mirisi prigodnih božićnih specijaliteta, a u radionicama, animacijama i predstavama za djecu uživat će oni najmlađi. Posjetitelji će uživati i u prekrasno uređenom parku Angiolina gdje ih vikendom i praznicima očekuju glazbeni nastupi i svjetlosna čarolija.

Pogledajte galeriju fotografija i doživite čarobnu atmosferu najljepšeg Adventa uz more.

advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji advent u opatiji

L.B.

Komentari