A Play About Migrations – nova produkcija starijih srednjoškolaca TRY theatrea

363
A Play About Migrations.
Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre ovaj vikend na pozornicu dvorane Filodrammatica (Korzo 28) dovodi dvojezičnu englesko-hrvatsku predstavu A Play About Migrations. Premijera je na rasporedu u subotu 2.3. u 19:30h, a repriza u nedjelju 3.3., također od 19:30h.
Glavne junake predstave A Play About Migrations čini skupina naših dečkiju, petorica poznanika i prijatelja koji napuste svoju zemlju u potrazi za boljim životom. Kroz radnju predstave otkrivaju zašto su odlučili otići, kako su se snašli i kako su prihvaćeni u tuđoj domovini, a naravno i kakvi su ljudi postali na kraju svog putovanja.
Predstavu izvodi Senior High School grupa TRY theatrea. Autor teksta je Ivan Verunica, dok režiju potpisuju Enea Dessardo i Lisa Mihelec. Za rezervaciju mjesta, javite se na trytheatre.official@gmail.com
Predstava je pripremljena u sklopu provedbe Erasmus+ projekta Elpis – Artistic expression, performance and social innovation: the role of the educator for the accessibility of the arts.

Komentari