Zbog ogromnog interesa u prodaju pušten dodatni kontingent ulaznica za koncert Sabatona u Opatiji

100

Sabaton, jedan od najpoznatijih svjetskih metal sastava 19.8.2022. godine dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiju, a zbog iznimnog interesa publike organizatori iz Festivala Opatija danas su u prodaju pustili dodatni kontingent ulaznica po cijeni od 300 kuna.

„Unatrag nekoliko godina počeli smo pored domaćih i regionalnih najpoznatijih izvođača (Oliver 2017., Balašević 2017. i 2019., Čolić 2022., itd.), u Opatiju i na Ljetnu pozornicu dovoditi velika međunarodna glazbena imena (Zucchero 2018., The Dire Straits Ex. 2018., Eros Ramazzotti 2019., Diana Krall 2019., Luka Šulić 2021., Il Volo 2021., Maksim Mrvica 2021., Tom Jones 2022., Sabaton 2022., itd.) koji po pitanju unapređenja ponude, etabliranja i promocije Opatije znače neprocjenjivo. Znate, Opatija je ne tako davno ljubomorno gledala prema Puli i Zagrebu što se tamo održava, a danas oni dolaze k nama. S ovim koncertom idemo još jedan korak naprijed u širenju raznolikosti ponude, privlačenju nove i mlađe publike i dodatnog potvrđivanja Ljetne pozornice kao jedne od najvažnijih hrvatskih ljetnih koncertnih lokacija za velika međunarodna događanja“, naveo je ravnatelj Ernie Gigante Dešković u ime organizatora Festivala Opatije.

Sabaton

Sabaton, švedski power metal sastav, osnovan 1999. godine u Falunu, smatra se jednim od najboljih suvremenih sastava svojeg žanra koji uredno nastupa kao headliner na velikim svjetskim rock festivalima. Tematika pjesama im je bazirana na povijesnim bitkama i tijekom godina stekli su kultni status koji potvrđuju svakim nastupom za koji se uredno traži ulaznica više.

Sabaton je dobro poznat hrvatskoj publici, nakon nekoliko nastupa u Zagrebu, zavidan status koji već uživaju u Europi stekli su i u Hrvatskoj. Jedan su od sastava koji imaju najvjernije fanove koji se broje u milijunima širom svijeta – što nije neobično, jer su njihovi koncerti pravi spektakl s izuzetnom atmosferom. Pored toga, Sabaton je svoj glazbeni put podignuo na višu razinu razvivši povijesne presjeke tema svojim pjesama što je postao zaseban fenomen koji oduševljava stotine tisuća ljudi širom svijeta.

Sabaton je svirao koncerte s velikanima poput Iron Maiden, a najveći dosad nastup imali su na „Przystanek Woodstock Festival“ gdje su nastupali pred nevjerojatnih pola milijuna ljudi!

Svakim od svojih dosadašnjih albuma „Primo Victoria“, „Attero Dominatus“, „Metalizer“, „The Art of War“, „Coat of Arms“, „Carolus Rex“, „Heroes“, „The Last Stand“, „The Great War“ oduševljavaju glazbenu kritiku i stječu sve veću popularnost širom svijeta, a upravo 2022. godine izlazi njihov novi album „The War to End All Wars“!

Ovog ljeta, kao hrvatska ekskluziva, Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson nastupaju 19.8.2022. (petak) u kamenom ambijentu divne Ljetne pozornice u Opatiji u sklopu svoje velike europske turneje „The Tour to end all tours“ gdje će promovirati novi album, ali i svirati sve svoje dosadašnje hitove čime je osigurana večer za pamćenje!

Tijekom iste večeri, prije Sabatona, kao uvertira kako bi nas zagrijali prije moćnih Šveđana na Ljetnoj pozornici nastupat će još jedno glazbeno iznenađenje koje će dodatno oduševiti. Ali kao sva iznenađenja, njih će se naknadno najaviti.

Cijena ulaznice (stajanje): 300 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.
Na dan programa, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu otvorena je od 18 sati.

Komentari