Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja, a festival je još jednom potvrdio status najvećeg i najvažnijeg međunarodnog događanja u povijesti Hrvatske. Poljud je posjetio i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion. “Prije svega moram pohvaliti komunalne službe koje su odlično odradile svoj posao. Drago mi je da su organizatori u suradnji s Ministarstvom turizma te Sveučilištem u Splitu pokrenuli veliko istraživanje i analizu koja će pokazati sve benefite koje festival donosi našem gradu i okolici. ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada. Uspjeh ovogodišnje ULTRE i zadovoljstvo naših građana su najbolja garancija za još bolja i veća izdanja u budućnosti“, izjavio je odlično raspoloženi Andro Krstulović Opara koji je zajedno s Joeom Bašićem, direktorom tvrtke MPG Live i organizatorom festivala, posjetiteljima poslužio i veliku rođendansku tortu, nakon čega se uputio do tribina te uživao u glazbi najvećih svjetskih dance glazbenika.

U nedjelju su na Poljudu uživala i poznata lica domaće društvene scene – glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi. Nakon veličanstvenog splitskog dijela festivala ULTRA Europe se seli na hrvatske otoke pa će tako svi oni koji su se jučer našli na Braču uživati na plaži Zlatni Rat u sklopu Brač Regatte. Danas je na rasporedu veliki party ULTRA Beach uz nastupe Dash Berlina, Sunnery Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. Closing Party se održava na Visu, točnije na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.