Zagrijavanje za 43. Ri Rock festival – Turisti, Revirgin, Lei, Freaktion

34

Zagrijavanje za ovogodišnji 43. Ri Rock održat će se kao i sam festival u Palachu. Tako će u subotu 20.11.2021. s početkom u 20 h nastupiti tri benda i riječku publiku pripremiti za festival.

Za sam početak večeri Udruga Ri Rock istaknuti će jedne od mladih nada HR scene, a završiti s legendama Ri scene.

REVIRGIN ( Čakovec )
https://www.facebook.com/revirgin
Događaj će otvoriti novonastali dvojac Revirgin iz Čakovca. Karla i Paulu je teško svrstati u zaseban glazbeni žanr, ali reći ćemo da će ljubitelji legendarnih Talking Headsa, Nick Cavea i nekog sumornog grungea/ post punka doći na svoje. Talentirani Revirgin se uz glazbu bavi snimanjem kratkih filmova i animacijom. Prvi album imena “The Round in a Large Room” multimedijalni je projekt kojeg prate dvije kratke priče, originalan artwork i specifičan glazbeni izričaj. Revirgin svojom umjetnošću svakako donose nešto novo i drugačije na sceni što svakako želite čuti.

 LEI ( Rijeka )
https://www.facebook.com/Lei-104470381288057
Publiku će ove večeri zabaviti i noviji bend Ri scene pod nazivom Lei. Usvirani trojac predstavio se već u par navrata kroz live nastupe i spot Modra, a nominacija za Nove Nade na prošlom Ri Rock Festivalu dovoljan je razlog da se zaletite u Palach i poslušate kako se praši dobar riječki rock ‘n’ roll.

LEI

TURISTI ( Rijeka )
https://www.facebook.com/turistibend
Večer će zatvoriti riječki Turisti čiji članovi su jedni od osnivača Ri Rock scene. Svojim nastupom Vava ( Laufer/ Parafi ), Iva ( Eni/ Parafi), Bobo ( Kojoti/ Grad) i Sergej ( Grad ) stat će rame uz rame mladih glazbenika i podržati ih. Svira se riječki rock u svom izvornom obliku gdje predstavljaju čovječnost, slobodu, ljubav i antinacizam kao savršen uvod u 43. Ri Rock Festival.TURISTI

ULAZNICE
Vrata Palacha otvorit će se u 20h, a ulaznice je moguće nabaviti na ulazu na dan događaja po cijeni od 15kn. Broj ulaznica je ograničen.

COVID PRAVILA 
Za sudjelovanje na događaju biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Događaj će se održati uz sve mjere i preporuke stožera za suzbijanje Korona Virusa.

Događaj je podržan od strane Ministarstva kulture, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

L.B.

Komentari