Yamato

83

Yamato – The drummers of Japan u Hrvatskoj su nastupili dva puta i pritom oduševili publiku u zagrebačkom Domu sportova i na Jelačić placu, šireći pozitivnu energiju i krug ljubitelja japanske kulture. Isto će to učiniti i 26. veljače kada će nastupiti u Ciboni. Svake godine nastupaju u više od 50 država diljem svijeta i u pravilu se za njihove nastupe uvijek traži karta više.

Yamato će sasvim sigurno u Ciboni prirediti spektakl koji će se prepričavati, a organizator nastupa uložio je dodatni napor kako bi svaki posjetitelj dobio punu ‘dozu’ snažne energije koja se stvara tijekom perfektno usklađenog nastupa 10 snažnih bubnjara na 50-tak moćnih bubnjeva.

Pozornica u Ciboni protezat će se na tri etaže pa će i gledatelji smješteni na najvišim dijelovima tribine imati besprijekoran uvid u svaki detalj u scenografiji i izvedbi. Nastup Yamato bubnjara prati izvrsno ozvučenje i rasvjeta što pridonosi osjetu svakog udarca u kože bubnjeva izrađenih od drveta starog i 400 godina. Najveću pažnju zasigurno će privući Odaiko (debeljko) koji teži 500 kilograma i dugačak je dva metra, a zvuk i snagu ovog bubnja bubnjari uspoređuju sa otkucajima srca u tijelu snažnog sportaša.

Komentari