Whitesnake dolazi u Hrvatsku povodom svjetske oproštajne turneje, Hrvati će prvi put moći vidjeti Dina Jelusića u slavnom bendu

155

David Coverdale povest će legendarni hard rock sastav Whitesnake na veliku svjetsku oproštajnu turneju tijekom cijele 2022. godine, a Zagreb će ih imati priliku vidjeti posljednji put.

Whitesnakeu će se pridružiti Steel Panther kao gosti kada će nastupiti u subotu, 2. srpnja 2022. na stadionu Šalata u Zagrebu. Točno tri godine nakon rasprodanog koncerta Whitesnakea na istoj lokaciji, bend se vraća u omiljeni gradski prostor.

Coverdaleu, frontmenu ovih rock divova, ovoga puta će se pridružiti i talentirani Dino Jelusić kao novi član Whitesnakea. Dino Jelusić postigao je ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu, jednom od najvećih svih vremena.

Neumorni britanski rockeri s više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice. Grupu Whitesnake 1978. je osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti, netom nakon odlaska iz benda Deep Purple, a do danas drži poziciju frontmana.

Hitove iz bogate karijere, poput Here I Go Again, Is This Love, Still Of The Night, kao i Give Me All Your Love, Crying In The Rain ili Slow An’ Easy te brojne druge koje su upisali u rock antologiju bend će donijeti na Šalatu.

Steel Panther, koji će nastupiti prije Whitesnakea, trebali su nastupiti u Zagrebu u lipnju ove godine pa je koncert odgođen za srpanj 2022. Bend je naposljetku odustao od solo koncerta u Zagrebu i priključio se sa svojim setom Whitesnakeu na oproštajnom koncertu.

Ulaznice su već u prodaji po early bird cijeni od samo 240 kn, a ta će cijena vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja za ulaznice će trebati izdvojiti 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn.

L.B.

Komentari