Vraća se ‘Stop Making Sense’

 Lineup čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples....

176

‘Stop Making Sense’ vraća se u Tisno šestu godinu zaredom, od 16. – 19. srpnja 2015. Uz navedene izvođače, na festivalu se mogu vrtiti i mlade snage, ako se do 15. lipnja prijave na natječaj, a osigurane su i cijene ulaznica s popustom za regiju.

Stop Making Sense festival se održava šesti put u Tisnom od 16. – 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. U suradnji sa Zero Show radijskom emisijom koju na Radio808 vodi Jan Kinčl Zero, jedan od izvođača na ovogodišnjem lineupu, Stop Making Sense poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobjednik natječaja nastupit će na Beach stageu Stop Making Sense festivala, te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja.

Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudit će broj likeova i preslušavanja miksa.

Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije. Snimku je potrebno uploadati na vlastiti Soundcloud račun, te poslati na adresu office@jankinclzero.com, a miks treba u opisu sadržavati ime DJ-a, naziv miksa, popis pjesama, te email adresu za kontakt. Svi radovi će biti javno objavljeni na linku. P

Prijave se primaju do 15. lipnja 2015., a rezultati će biti poznati do 25. lipnja 2015.

Komentari