Večerašnjim koncertom u Bakru Mirjana Bobuš slavi 25 godina divne glazbene karijere

66

Mirjana Bobuš, miljenica publike, jedna od najpoznatijih kantautorica s Kvarnera, redovita sudionica MIK-a na kojem je osvojila brojne nagrade, svojim nas pjesmama  i interpretacijom uvijek iznova razgaljuje.

Upravo danas, 16. svibnja Mirjana Bobuš  slavljeničkim koncertom u Kulturnom domu Matija Mažić u Bakru slavi 25 godina bogate glazbene karijere, tijekom koje je izdala četiri nosača zvuka i napisala 156 pjesama, sve redom uspješnica.
Ovaj moj posljednji veliki Koncert posvećujem upravo Njoj, mojoj kćeri Tanji“, kazala nam je u nedavnom razgovoru Mirjana Bobuš. https://www.teklic.hr/event/svoj-posljednji-veliki-koncert-mirjana-bobus-posvecuje-kceri-tanji/141449/

Kći Tanja Mirjani je najveća inspiracija, lanterna koja joj osvjetljava put i daje nevjerojatnu snagu za sve životne oluje, baš kao što je i opjevala u pjesmi „Moja lanterna“ s kojom je osvojila nagradu stručnog ocjenjivačkog suda na Festivalu Split ’95.
A mi velimo da je Mirjana Bobuš naša lanterna, svjetlonoša koji nam osvjetljava put i topli naša srca. Hvala joj za 25 divnih glazbenih godina!

Dođite večeras u 19,30 sati u Kulturni dom Matije Mažića u Bakru i poslušajte divni kanat naše Mirjane Bobuš.

Komentari