Valentinovo u Opatiji uz Petra Grašu

136

Opatija će tijekom ovog Valentinova biti hit destinacija za sve zaljubljene. Osim što Opatija nudi pregršt romantičnih parkova i šetališta kroz cijelu godinu, tijekom vikenda pred samo Valentinovo održat će se i veliki koncert na kojem će nastupiti jedan od najpopularnijih izvođača naše glazbene scene.

Prošle godine Petar Grašo je za Valentinovo nastupao pred više od 12.000 posjetitelja u Spaladium Areni, a ovog puta stiže 11.02. u Opatiju gdje će zasigurno oduševiti svoje brojne fanove velikim romantičnim koncertom. Grašo je definitivno jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, a to je potvrdio brojnim nastupima koji su punili i daleko veče prostore od onih koji su na raspolaganju u Opatiji, kao što su, uz već spomenutu Spaladium Arenu, također Arena Pula i Arena Stožice u Ljubljani. Spomenimo i da je nastupao na dočeku 2017. godine u Splitu gdje je privukao prema nekim procjenama čak oko 50.000 posjetitelja.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni Grašo je prisutan već više od 20 godina, a novi procvat, već ionako iznimno uspješne karijere, doživljava upravo u protekle dvije godine kad je osvojio cijelu regiju svojim novijim hit pjesmama kao što su Moje zlato, Ne znan za se, Srce za vodiča i Uvik isti. Izvedbom i nekih svojih bezvremenskih hitova kao što su Trebam nekoga, Sve dobro u ljudima, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam brani, Godine prolaze, Utorak, Nevista, Ljubav jedne žene… zasigurno će oduševiti punu sportsku dvoranu “Marino Cvetković” u Opatiji, za koju se očekuje da će biti premala kako bi primila sve one koji će htjeti Dan zaljubljenih obilježiti upravo uz romantični koncert Petra Graše.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje), a mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim. Od ponedjeljka 09.01. u prodaju će biti pušten i ograničen broj VIP ulaznica čija cijena iznosi 150 kn. VIP ulaznice će se moći kupiti u restoranu Bianco & Nero u opatijskoj sportskoj dvorani.

Komentari