Uzbudljivo ljeto na Ljetnoj – Senzacionalni pop-operni trio Il Volo u Opatiji

122

Nakon najave ekskluzivnog nastupa legendarnog Toma Jonesa i jednog od najpoznatijih komičnih baletnih ansambala na svijetu Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, kao i najave nastupa regionalnih zvijezda Željka Joksimovića i Zdravka Čolića, iz ustanove Festival Opatija stiže vijest o još jednom uzbudljivom glazbenom gostovanju na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

U sklopu manifestacije Ljeto na Ljetnoj 2020., Festival Opatija u suradnji sa Star Produkcijom iz Zagreba, organizira dolazak trenutno najpopularnijeg europskog pop-opernog trija, spektakularnih Il Volo! Opatijska Ljetna pozornica će 1. srpnja 2020. biti jedna od postaja njihove svjetske turneje pod nazivom „The Best Of 10 Years“.

Il Volo u Opatiji

Il Volo, koji čine bariton Gianluca Ginoble te dva tenora Piero Barone i Ignazio Boschetto, svjetske su zvijezde omiljene među svim generacijama. Mnogi ih uspoređuju i smatraju nasljednicima Tri tenora, a upravo je Plácido Domingo otkrio njihov veliki potencijal.

Il Volo 01

Hrvatska publika imala ih je prilike prvi put gledati u zagrebačkoj Areni 2018. godine gdje su raspametili publiku i obećali povratak u Hrvatsku, a Opatija je mjesto gdje će 2020. obećanje ispuniti.
Ulaznice su krenule u prodaju danas, 17. veljače, u uredu Festivala Opatija i na ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim. Cijene ulaznice kreću se od 250 kuna do 850 kuna, ovisno o sektoru sjedenja

Komentari