Urban&4 u studenome nastupaju u Lisinskom!

8
Damir Urban

Nakon što je koncert Damira Urbana i četvorke odgođen, potvrđeno je da će se održati 4. studenoga 2020. godine, i to s početkom u 20 sati. Koncert će se održati pod nazivom “Sutra ćemo pričati”, na kojem ćemo čuti i izvedbu nove pjesme Pseća oluja koju su Urban & 4 s brojnim suradnicima i prijateljima nedavno snimili online u nekoliko verzija.

Urban je osebujan riječki glazbenik koji se bavi glazbom i slikarstvom još od najranijih dana, a bio se okušao i u glumi. Iza sebe broji mnoštvo koncerata nakon kojih se svaki posjetitelj osjeća fantastično. Svojim pjesmama prenosi jake emocije koje su iskrene i tople. Urban je osvojio i mnoge glazbene nagrade, a najpoznatiji hitovi su mu Astronaut, Nebo, Black tatoo, Odlučio sam da te volim, Mala truba, Moja, Spelujem ti ispriku, Kornjača, Mjesto za mene, Gledaj i vidi te mnogi drugi.

damir urban

Na ovogodišnjoj dodjeli Porina, Damir Urban osvojio je čak pet novih Porina! Na 27. dodjeli Urban & 4 osvojili su Porina za Pjesmu godine za pjesmu Iskra, koja je također osvojila Porina za Najbolju izvedbu grupe s vokalom. Njihov album “Live at Lisinski”, album koji su snimili sa Zagrebačkom filharmonijom, osvojio je Porina za Najbolji koncertni album. Album su producirali Ante Gelo i Goran Martinac, koji je za taj album osvojio Porina za Najbolju snimku albuma.

Ulaznice za koncert “Sutra ćemo pričati” u dvorani Lisinski možete kupiti na blagajni Lisinski ili na poveznici ulaznice.hr po cijeni od: 120,150, 170 te 200 kuna.

Komentari