Ultra je odgođena, a organizatori posjetiteljima nadodali 20 eura na festivalsku narukvicu. “Pretrgli ste se, s time mogu kupiti jedno pivo na festivalu…“

14

Nakon što je poznati festival koji se tradicionalno održava na splitskom Poljudu, Ultra Music Festival, odgođen za sljedeću godinu, organizatori su se odlučili svima koji su kupili kartu za ovogodišnje izdanje nadodati na narukvicu novčani poklon kao mali znak pažnje. Radi se o dodatku od 20 eura.

Organizatori su napisali sljedeće: Sve koji su kupili karte i koji će doći na Ultru 2021. ili 2022. obavještavamo da će im na narukvicu biti nadodano 20 eura koje će moći iskoristiti za vrijeme festivala. Ovo je samo malo znak ljubavi i zahvalnosti jer i dalje podupirete Ultra Europe”, napisali su na službenom Facebook profilu.

Mnogi koji su kupili karte našalili su se na njihov račun i istaknuli kako s 20 eura (oko 150 kuna) mogu kupiti samo jedno pivo na festivalu. Također su komentirali i sljedeće: Pretrgli ste se. Mogli ste napisati i gratis jedno piće ili gratis lizalica. Dođe na isto.

Organizatori su nadodali i sljedeće: Osim toga, omogućili smo i promjenu imena svima koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom. Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene osigurali smo povrat sredstava.

 

Komentari