Udruga Ri Rock s ponosom predstavlja, po prvi put u Rijeci u novom Palachu, nastup legendarnog američkog punk benda The Casualties.

112
TheCasualties

Streepunk bend, The Casualties, iskovan je na teškim ulicama Lower East Sidea u New Yorku tijekom ranih 90-ih. Bend već 3 desetljeća kontinuirano izbacuje albume i svojim oštrim punkom obilazi svijet, a na red je došla i Rijeka.

Tako će, 03.07.2024., kultni riječki klub Palach postat poprište prvoklasne punk veselice gdje će uz The Casualties, koji dolaze u sklopu europske turneje „Ashes of My Enemies 2024.“, nastupiti i slovenski punkeri Pataf.

Kako bi održala ideju podrške i razvitka riječke scene, Udruga Ri Rock, je pružila priliku najmlađim lokalnim punkerima iz benda Krletka da otvore cijeli događaj.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj mogu se kupiti u pretprodaji putem CoreEvent sustava ( Dallas Shop ) po cijeni od 16,00€ dok će na dan, na ulazu u klub, iznositi 20,00€.

Pošto je broj ulaznica ograničen, a smatra se da će koncert biti rasprodan, pozivaju se svi posjetitelji da svoje ulaznice zgrabe čim prije. Ulaznicu možete kupiti OVDJE.

Pripremite se na opak gig u Palachu uz vrhunsku artiljeriju nabrijanog punka kojeg donose The Casualties!

Komentari