U Zadru počinje ciklus Bersa – koncert “Bivši učenici, budući kolege”

42

U Koncertnoj dvorani braće Bersa, u petak 2. studenog 2018. u 20 sati počinje ciklus Bersa. Radi se o ciklusu koncerata koji Koncertni ured Zadar i Glazbena škola Blagoje Bersa Zadar ostvaruju u dugogodišnjoj suradnji.

Prvi koncert u ciklusu tradicionalno podržava bivše učenike Škole koji danas studiraju u Hrvatskoj i izvan nje. Ove godine sa studija se u Zadar, a sve kako bi održali koncert pod nazivom Bivši učenici, budući kolege, vraćaju Natalija Papić (glasovir), Tena Milinčić (violina) koju će na glasoviru pratiti profesor glasovira Ivan Štorić, Ana Dobrijević (flauta), Mihovil Buturić (glasovir), Luka Šindija (pjevanje),  Adrian Valčić (glasovir), Ana Ivanov (violina), Linda Primožić (gitara) i Luka Petričić (glasovir).

Na programu će biti djela kojima se studenti bave na studiju, a među njima će se naći djela Wieniawskog, Rahmanjinova, Tostija, Malatsa, Scarlattija, Schuberta i drugih.
Ulaz na koncert je slobodan, a besplatne ulaznice preuzimaju se na Info pultu Kneževe palače svaki dan od 11 do 13 i 18 do 20 sati.

 

Komentari