U mjesecu borbe protiv raka dojke najavljen humanitarni koncert Pjesmom za Nadu

371
pjesmom za nadu

U mjesecu borbe protiv raka dojke pročelnica Vesna Čavar posjetila je Udrugu Nada koja okuplja žene operiranih dojki te volonterke i volontere koji zajedno rade na brojnim programima i aktivnostima koji imaju za cilj pomoći ženama, educirati ih te raditi na programima prevencije ove teške bolesti.

Jedna od aktivnosti jest i organizacija tradicionalnog humanitarnog koncerta. Ovogodišnji koncert “Pjesmom za Nadu” održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 17. listopada 2023. s početkom u 18.30 sati.

U petak, 6. listopada i subotu, 7. listopada 2023. članice Udruge na Korzu će građanima dijeliti edukativni materijali, ružičaste vrpce, ali i ruže uz donacije čime se osiguravaju sredstva za rad Udruge i nabavu tri TV uređaja za prostore Dnevne bolnice Klinike za tumore KBC.

Članice Udruge sudjeluju i u Panelu Žene od A do Z koji Primorsko-goranska županija, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji sa Ligom protiv raka PGŽ, organiziraju u srijedu,11. listopada 2023. s početkom u 17.00 sati u Guvernerovoj palači.

pjesmom za nadu pjesmom za nadu

Komentari