Tko kaže da se za poslušati koncert treba izići iz kuće?

11

Montreux Jazz Festival jedan je od najvećih jazz festivala u svijetu, a održava se svako ljeto na obali prelijepog jezera Geneva, u Švicarskoj. Dok smo svi doma i čuvamo zdravlje sebe, a i drugih, ovaj jazz festival odlučio je donijeti i dašak magije u vaš dom!

Na stranici festivala dostupno je više od 50 koncerata, i to besplatno… Neki od dostupnih koncerata su koncerti glazbenih legendi kao što su Ray Charles, Wu-Tang Clan, Johnny Cash, Nina Simone, Marvin Gaye, Deep Purple, Carlos Santana i drugi.

Kako doći do streamova ovih koncerata? Otiđite na ovu stranicu: stingray.com/FREEMJF1M. Potom upišite ovaj kod: FREEMJF1M. Tada ćete imati potpuni pristup i možete pronaći koncert koji vas zanima na ovoj poveznici: stingray.com/MJF.

Također, ako na ovoj stranici ipak ne nađete nešto od glazbe koja vas zanima uđite u Facebook profil Dubioze Kolektiv. Ovaj glazbeni sastav svaki ponedjeljak u 20 i 30 održava genijalne online koncerte pod nazivom Dubioza Kolektiv Quarantine Show koje vrijedi pogledati. Uživajte i zabavite se! Tko kaže da se za poslušati koncert treba izići iz kuće?

Komentari