Terraneo Festival

83

U trajanju od 09. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale – Šibeniku, održati će se jedno od rijetkih velikih Open air događanja na Jadranu – glazbeni eko festival Terraneo!

Osim što želi obogatiti turističku ponudu Hrvatske u srcu ljeta, važni su ciljevi festivala Terraneo promicati kulturnu i gastronomsku baštinu lokalne zajednice, naglasiti prirodne ljepote i biološku raznolikost života regije kao i važnost ekološki odgovornog življenja. Ciljevi su to svi do jednog hvalevrijedni.
Osim ekoloških poruka, organizatori su osigurali i hrpu odličnih glazbenih gostiju, da istaknemo samo neke: Nouvelle Vague, La Rue, Dubioza Kolektiv, Ruiz, Lollobrigida, My Buddy Moose….

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji na lokaciji, turističke ture s festivalske lokacije, ekologija, kupanje, sunce i more… Terraneo poziva cijelu regiju na 5 dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Komentari