Teklić i Dallas Records vode vas na riječko izdanje ANTIVALENTINOVA #7!

655
Foto credit | Goran Berović

Osim tradicionalnog održavanja sada već sedmog po redu ANTIVALENTINOVA u Zagrebu, ove se godine najbolja rokerska fešta seli i na domaći teren Letovaca. ANTIVALENTINOVO stiže u riječki Exportdrvo 19. ožujka u 19:30 sati!

Uz pokretače festivala Leta3, na stage stižu i karizmatični general Vasilije Mitu i njegov heavy metal bend Živo blato, Alejuandro Buendija i njegovi vjerni Sinovi, hvaljeni riječki bend The Siids, ali i posebni gosti. Letovcima će se na pozornici pridružiti i dva riječka zbora koji će s Letovcima izvesti ‘Profesora Jakova’, a od gošći će im se na pozornici pridružiti još Marina Perazić i Ivanka Mazurkijević!

SATNICA KONCERTA:

19:00 vrata
19:30 The Siids
20:20 Alejuandro Buendija i Sinovi
21:20 Živo Blato 
22:30 Let3 + gosti

Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid-potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu. Prvo riječko ANTIVALENTINOVO bit će opako dobar tulum na kojem svakako morate biti!

Zbog toga, naš portal u suradnji s Dallas Recordsom vodi vas na riječko izdanje ANTIVALENTINOVA. Dijelimo vam 4×2 ulaznice za koncert, a sve što trebate je na e-mail adresu redakcija@teklic.hr poslati vaše ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona te nam napisati koga vodite sa sobom.

Sretni dobitnici su: Mirta Klaričić i Kristijan Klaričić, Lea Grgurić i Denis Krolo, Marko Šimić i Matej Tobisch te Leon Žagar i Niko Balen.

L.B.

Komentari