Svadbas

70

U subotu 12. i nedjelju 13. svibnja grupa Svadbas odsvirat će dva koncerta u poznatom zagrebačkom klubu KSET, što će biti njihovi prvi puni koncerti u njihovom gradu nakon nekoliko godina.

Kako su dvije večeri, svaku večer bit će drugačiji set. U te dvije večeri moramo svirati cijeli novi album. Obožavamo svirati taj “Jug” i povući ćemo neke stvari s njega koje jako dugo nismo svirali, ali ćemo svirati i pjesme s “La La” koje nam je gušt svirati” – izjavili su povodom zagrebačkih nastupa te dodali da je KSET bio njihov prvi izbor od samog početka. Uoči izlaska albuma “Još” održana je kratka promocijska svirka u Malom pogonu Tvornice kulture, pa je i zato promjena prostora za dužu svirku bila nužna.

Album “Još” od svoje je objave zaokupio pažnju domaćih medija, a pogotovo radijskog etera u kojem su osobito dobro prošli singlovi “Daj” i “Tvoja”. Recenzije su nove pjesme Svadbasa ocijenile kao prvi ozbiljan kandidat za album godine, ali najkonkretniji rezultat pokazala je top lista prodaje čije prvo mjesto je “Još” zauzeo odmah po objavi.

Nastupi u KSET-u prvi su cjelovečernji nastupi u Zagrebu nakon doslovce nekoliko godina.

Vrata KSET-a i u subotu i u nedjelju otvorit će se u 21 sat, dok će koncerti oba dana započinjati u 21:30. Pojedinačne ulaznice za svaki koncert po cijeni od 40 kn u pretprodaji, odnosno 50 kn na dan koncerata nalaze se u prodaji na službenim prodajnim mjestima:

Rockmark, Berislavićeva 13

Dirty old shop, Tratinska 22

KSET, Unska 3

Nakon subotnjeg koncerta nastavlja se dobro poznati KSET-ov program uz Dance Department kojeg, po njihovim riječima, čine tri electro dive i jedan macho rave muškarac, a koji su autoriteti na području synthpopa, indietronice i french toucha.

Komentari