Sutra u Riveru zborovi Kaplan i Val u nešto drugačijem izdanju

94

U petak, 27. prosinca, u River pubu će u jednom opuštenijem izdanju nastupiti poznati riječki zborovi – PZM KAPLAN & RIJEČKI KOMORNI ZBOR VAL!

Dobitnici brojnih nagrada, zborovi Kaplan i Val predstavit će nam se u malo neobičnijem izdanju – naime, njihovi članovi nastupaju “REFUŽO”!

U njihovoj interpretaciji čut ćete najljepše strane i domaće hitove, evergreene i novokomponirane skladbe, koje će vas zagrijati i raznježiti ili pak rasplesati.

Pripremili su jedan zabavan i otkačen koncert na kojem će se “Kaplanovci” i “Valovci” predstaviti pojedinačno te u raznim kombinacijama i formacijama – duetima, tercetima, kvartetima; kao solisti s pratećim vokalima ili bez njih; a cappella ili uz instrumentalnu pratnju…

Na programu su samo hitovi i kvalitetna glazba te vrhunske vokalne interpretacije, a na vama je da dođete, pjevate, plešete, zabavljate se, popijete piće i opustite se, te upoznate zborove u jednom posve novom svjetlu.

Ulaz je besplatan, a poslije njihovog nastupa rasplesat će vas odlični DJ DOG! Pop, rock, pa sve do disca i plesnih hitova 80tih, druženje s njim traje sve do 4 sata.

Komentari