Susret generacija riječke jazz scene na Trsatskoj gradini ovu srijedu uz Henry Radanović trio

17

U sklopu 16. Ljeta na Gradinu ove nas srijede, 11. kolovoza s početkom u 21:30 sati očekuje koncert Henry Radanović tria.

Na Trsatskoj gradini održati će se pravi susret generacija riječke jazz scene, a svi ljubitelji pravoga i dobroga jazza moći će u njemu uživati u intimnoj atmosferi Gradine. Trio njeguje tradicionalni jazz izričaj, a na repertoaru će se naći nove autorske kompozicije Zvonimira Radišića i Henry Radanovića. Trio planira snimiti i objaviti uskoro i svoj prvi album, uz autorske, i kompozicije nekih od najutjecajnijih skladatelja jazz povijesti.

Na Gradini će nastupiti bend višestruko nagrađivanih glazbenika. Najmlađi u triu je Zvonimir Radišić te svira gitaru, Henry Radanović svira kontrabas dok Tonči Grabušić svira bubnjeve. Sami su pozvali i svoju publiku da im se pridružiti.

Ulaz u Gradinu otvara se od 20:00 sati, a ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti online na mojekarte.hr, Dallas music shopu te u Vintage baru na Trsatskoj gradini. Ulaznice će biti dostupne i na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu.

Dođite i uživajte u jazzu. Podržite, riječku jazz scenu!

 

Komentari