Sting u Zagrebu

79

Za koncert Stinga, 27. lipnja u Areni Zagreb, u prodaji je ostalo još samo 1000 ulaznica. Dakle svi fanovi juriš u kupovinu.

Sting slavi 25 godina solo karijere i tim je povodom na turneji na kojoj zajedno s bendom svira najveće hitove u rokerskom izdanju. Zagreb ga ugošćuje u svojoj famoznoj Areni. I izvođač i lokacija osiguravaju rockerski spektakl!

Sting je Hrvatsku došao do sada 4. puta – imao je  dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni 1997 . i 2000. godine, jednom je održao koncert u Lisinskom a zadnji smo put uživali u njegovoj glazbi 2010. kada je u prepunoj Areni Zagreb izveo svoje najveće hitove u novom, klasičnom ruhu i oduševio sve prisutne. Iako je Sting poznat po eksperimentiranju sa glazbom, pa je zato, osim očijukanja sa klasičnom glazbom, imao i period upoznavanja sa renesansnom glazbom i srednjovjekovnim instrumentima, ove godine vraća se svojim rockerskim korijenima. Zato ćemo neke od vječnih hitova poput  “Fall Out”,  legendarne “Roxanne”, predivne “Can’t Stand Losing You”, “So Lonely”,  “Message in a Bottle”, “Walking on the Moon”, “De Do Do Do, De Da Da Da”,  “Every Little Thing She Does Is Magic” ili  “Every Breath You Take”  poslušati uživo u pravom, izvornom obliku.

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr).

Komentari