Rotary klub Rijeka organizirao tradicionalnu humanitarnu akciju “Budi tu”

139

Rotary klub Rijeka organizirao je tradicionalnu humanitarnu akciju “Budi tu”, u sklopu koje su na Trgu Riječke rezolucije nastupili grupa Jonathan i mladi gitarist Frano Živković.

U sklopu humanitarne akcije prikupljala su se financijskih sredstava za stipendiranje i promoviranje iznimno talentiranih i darovitih mladih ljudi iz Rijeke i regije, deset stipendista Rotary kluba Rijeka.

frano živković

Koncertom smo u periodu obilježavanja Dana Sv. Vida pod pokroviteljstvom Grada Rijeke omogućili našim građanima da uživaju u dugoj ljetnoj  noći i pravoj glazbenoj rapsodiji. Pored grupe Jonathan i našeg stipendista mladog virtuoza na gitari – Frana Živkovića, na susjednom trgu nastupao je u organizaciji grada Rijeke i band Pachamama Street Connection koji se savršeno uklopio u koncepciju glazbene večeri“, ističe predsjednik Rotary kluba Rijeka Gordan Resan, naglasivši kako je Rotary klub ove godine prvi put u povijesti kluba priredili rock koncerte na otvorenoj pozornici i to na Trgu Riječke rezolucije.

Koncert-Jonathana-i-Frana-Živkovića

„Rijeka je u petak uvečer imao mali glazbeni festival na dvije pozornice – tj. na dva stagea. Unatoč nogometu i gustim događanjima kako prije tako i poslije koncerta – uspjeli smo publikom napuniti cijeli Trg riječke rezolucije tako da je koncert izgledao impresivno, a tako je upravo i zvučao“, kazao je Resan.

Rotary klub Rijeka u sklopu Dana Sv. Vida suorganizirao je još jedan događaj, a to je Rotary Fiumanka koja je ove godine ponovo zaživjela, privukavši i međunarodne posade.

Komentari