Romantični blues Natali Dizdar u kišnoj zagrebačkoj noći

148
natali dizdar

Novi album Natali Dizdar, “Blues po kišnim plažama”, sinoć je oduševio prepun Klub kazališta Komedija gdje su njezini najveći obožavatelji uživali u live izvedbi tek objavljenih pjesama. Večer je započela projekcijom spota Natalina novog singla “Krug” koji je majstorski snimio redatelj Benjamin Strike.

Bio je to savršen uvod u magičnu večer i šetnju novim albumom koji je prije desetak dana ugledao svjetlo dana. U izvedbi novih pjesama bendu se pridružio i Vladimir Mirčeta, Natalin nekadašnji gitarist i koautor pjesama s novog albuma.

Počastila je Natali publiku i hitovima iz projekta Beti, kao i pjesmama “Ocean” i “Zadnji dan ljeta” s kojim je posljednjih mjeseci osvojila radijski eter. Uslijedili su biseri iz njezine dugogodišnje karijere Arsenova “Zamijenit ću te gorim”, Rundekova ” Mjesecu je dosadno” i Šaranov “Grijeh”. Naravno, publiku je digla na noge i rasplesala svojim hitom i prvom pjesmom “Ne daj” gdje je publika odradila vokalni dio i nagradila ju ovacijama.

natali dizdar

Natali se vratila na bis kako bi I uživo izvela singl s novog albuma “Krug” te na najljepši način završila ovaj blues u kišnoj zagrebačkoj večeri.

U publici su se našla i brojna poznata lica, pa su u romantici Nataline izvedbe uživali i glazbenica Ivana Kindl, te televizijski urednik i voditelj Zoran Šprajc.

natali dizdar

Foto: Hrvoje Banić

Komentari