RockLive festival

65

Uz DeLyricum i Kein Engel te MC Ghetto Priesta iz ADF-a, na koprivnički RockLive festival (1. do 3.9.) stižu i zagrebački bendovi Kevlar Bikini i Šank. Line up festivala pojačat će i koprivnički Angry Cows, te Flamethrower.

Punk-rock-metalci Kevlar Bikini poznati su po energičnom live nastupu, a punk bendu Šank?! nastup na RockLiveu bit će prilika za predstavljanje široj publici. Angry Cows jedan je od najdugovječnijih koprivničkih bendova. Od svojih početaka njeguju melodični punk-rock zvuk te spadaju u legendarni trokut bendova kojeg su činili nekad popularni Don’t i danas vrlo popularni Overflow.
S druge strane, Flamethrower je jedan od najaktivnijih koprivničkih metal bendova. Njihova kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske, pa su tako zabilježili nastup na poznatom Metal Camp festivalu. Na RockLive Festival dolaze predstaviti novi materijal.

Novost je i nastup MC Ghetto Priesta (pjevač Asian Dub Foundationa) koji dolazi kao glavni vokal Kirila Džajkovskog i benda, te pregršt novih imena na electronic stageu.

1.9., četvrtak (dnevna ulaznica 30 – kuna)
Cold Snap
Kein Engel
Flamethrower
Šank?!
Angry Cows
EPePe

2.9., petak (dnevna ulaznica 100 kuna)
Kiril Džajkovski (w. MC Ghetto Priest)
Gustafi
Let3
RHCP Real Tribute
Postolar Tripper
Kevlar Bikini
Condor Skye
Deflamol

3.9. subota (dnevna ulaznica 100 kuna)
Brains
Elemental
Overflow
Pips Chips & Videoclips
DeLyricum
Chained In Agony
Charlie

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 150 kuna i možete ih pronaći na sljedećim lokacijama: Šareni Dućan, MMC Kugla, Caffe bar Cinober, Sonitus Music Shop (Koprivnica), Art Rock caffe (Križevci), Caffe bar Boom (Virovitica), Oka bar (Bjelovar), Caffe bar Aquamarin (Varaždin) i Caffe bar Arcus (Čakovec) glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shop (Zagreb).

Komentari