Rita Ora nastupila u Zadru, nakon čega se slikala s hrvatskom zastavom

66

Mnogi su se mjesecima pripremali za nastup popularne Rite Ore u Zadru. I konačno je došao taj dan – i prošao. Engleska pjevačica nastupila je u Dvorani “Krešimir Ćosić”, nakon čega je podijelila svoje oduševljenje Hrvatskom.

Rita Ora otvorila je koncert pjesmom “For You” ispred napola pune dvorane. U zadarskoj dvorani našlo se oko 5 i pol tisuća ljudi, dok je ukupni kapacitet 9 tisuća.

Rita je nosila kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana. Dizajner je kreirao odjeću i za druge poznate svjetskih zvijezda poput Nicki Minaj, Bebe Rexhe, Cheryl Cole. 

View this post on Instagram

Goo @ritaora 🤩🤩💗

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Rita je na društvenim mrežama podijelila slike Hrvatske, točnije otoka Ugljana, a nakon koncerta spustila se u publiku i fotografirala s hrvatskom zastavom.

“Bila sam na puno lijepih mjesta, ali ovo je jedno od najljepših. Hrvatska je lijepa zemlja s divnim i velikodušnim ljudima”, poručila je pjevačica svojoj hrvatskoj publici.

Nastup Rite Ore stajao je milijun i pol kuna. Kao predgrupa pjevale su domaće pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijena cijelog događanja iznosi oko 3 milijuna kuna.

 

Komentari