Pseća Plaža i Porto Morto u Palachu – ne postoji samo bolje sutra, odličnu glazbu imamo i danas!

28

Vrijedna ekipa Velvet Festival-a u subotu je u Omladinskom Kulturnom Centru Palach na odličan način najavila što očekuje posjetitelje petog izdanja tog ljetnog festivala 2020. godine.

Nastupe bendova Pseća Plaža i Porto Morto publika je jedva dočekala i oduševljeno ispratila.

Pseća Plaža rasplesala je posjetitelje i predstavila svoju novu pjesmu Priča .  

Porto Morto je, uz nekoliko starijih pjesama, uglavnom svirao pjesme s ovogodišnjeg albuma Portofon. Uz catchy Kuću su na glave i stavili kućice, no dovoljno su zabavni bili već samom svojom pojavom. Odlični uživo (kao i Pseća Plaža), energični i zabavni, dokazali su zašto već imaju toliko poklonika i predviđa im se blistava budućnost.

Dečki su zasvirali i zajedno, jedan je član Pseće Plaže uskočio s kazoo-om na nastup Porta, CD-i su letjeli prema publici i sve je skupa izgledalo dovoljno ležerno i neopterećeno da se zaista činilo da se izvođači zabavljaju jednako kao i publika.

No, istovremeno je neporecivo bila riječ o odličnoj glazbenoj večeri koja podsjeća da u općenito malodušnoj klimi postoji scena koja je naprosto – kvalitetna. Što za fanove koji uglas pjevaju svaki stih, što za posjetitelje koji su na koncert došli površno upoznati, a s njega izašli oduševljeni.

Prožetost pozitivnim glazbenim utjecajima, talentom i trudom, doveli su do toga da, primjerice, Portofon, zaista zvuči kao dio neke druge, bolje priče koje su svi posjetitelji Palacha u subotu postali dijelom.

Odlična je to pozivnica za Velvet, ali i više od toga. Dečke svakako vrijedi poslušati.

Komentari