Posjetite simpatičan PICNIC – Festival craft piva i roštilja u Rijeci

Spoj jedinstvenog ambijenta, poznatih craft pivara, gastro delicija i bogatog zabavnog programa

505

U predivnom i posebnom prostoru parka Primorskog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Guvernerove palače, 11. i 12. svibnja, održat će se Picnic – Festival craft piva i roštilja. Posjetitelji će moću uživati  u vrhunskom craft pivu i ukusnim zalogajima majstora roštilja. Festival je zamišljen kao spoj jedinstvenog ambijenta, poznatih craft pivar, gastro delicija i bogatog zabavnog programa.

Predviđeno vrijeme održavanje tijekom navedenih dana je od 19:00 do 02:00 sati. Prvog dana ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a drugog dana će se naplaćivati 30 kuna. U petak, 11. svibnja goste će zabavljati Two Stupid Dogs te DJ Alen Tibljaš, dok će u subotu svoje nastupe održati bandovi Coffee Shop Acoustic i Vatra.

Zanimljiva specifičnost ovog festivala svakako je sredstvo plaćanja – Beercoin, posebna valuta koju će posjetitelji moći dobiti u zamjenu za novac na blagajnama festivala, a najavljena je i radionica varenja piva pa će svi zainteresirani moći naučiti sve o samom procesu izrade ovog omiljenog pića.

Organizator, tvrtka “Beercoin” i produkcija “Boom Bar-a” iz Rijeke pripremaju mnogo zanimljivih novosti koji će još doprinijeti posebnosti ove doista posebne, simpatične i atraktivne manifestacije. Pratite ih na: PICNIC-Festival craft piva i roštilja u Rijeci

 

Komentari