Perpetuum Jazzile u Zagrebu

87

Na radost svih ljubitelja dobre glazbe i obožavatelja Perpetuum Jazzilea u Hrvatskoj, oni će održati koncert u Zagrebu u KD ” Vatroslava Lisinskog”, 10.listopada,2011. godine sa početkom u 20. sati. 55 članova svjetski poznate vokalne skupine, koja je “poharala ” You Tube sa više od dvadeset dva milijuna klikova, dolaze u Zagreb podijeliti jedinstvenu energiju sa zagrebačkom publikom.

“U različitim glazbenim stilovima tražimo izazove, ali svaka skladba koju izvodimo treba imati neku jaku emocionalnu notu, koja ispuni nas pjevače koji tek tada možemo emocije prenijeti na publiku.” kažu članovi zbora Perpetuum Jazzile. Perpetuum Jazzile na koncertu u Zagrebu će izvesti glazbeni miks različitih stilova koji obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Nastupi uživo grupe Perpetuum Jazzile poseban su doživljaj i ponosno najavljujemo koncert u Zagrebu u koncertnoj dvorani ” Vatroslava Lisinskog”, 10.listopada, 2011. godine.

Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni umjetnici vidjet ćete svi vi koji dođete na zagrebački koncertu. Ulaznice po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kuna.

Komentari