Ovogodišnje izdanje Student Day Festivala na vrhuncu – dolazi poznati njemački DJ

Nakon što su otkrivena spektakularna imena koja će nastupiti na main stageu devetog Student Day Festivala: Hladno Pivo, Bajaga & Instruktori, S.A.R.S., T.B.F., Krankšvester i Sajsi MC i ove godine SDF pretvara skladište ExPort Delte u KBS WareHouse, najveći party u regiji na kojem će premijerno u Rijeci nastupiti svjetski poznati DJ

120

Najveća studentska zabava u regiji donosi vam dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača. Nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Nakon što su otkrivena spektakularna imena koja će nastupiti na main stageu devetog Student Day Festivala: Hladno Pivo, Bajaga & Instruktori, S.A.R.S., T.B.F., Krankšvester i Sajsi MC i ove godine SDF pretvara skladište ExPort Delte u KBS WareHouse, najveći party u regiji na kojem će premijerno u Rijeci nastupiti svjetski poznati DJ Matthias Tanzmann.

Matthias Tanzmann njemački je producent, DJ i osnivač vodeće izdavačke kuće Moon Harbour Records, kroz koju je redefinirao moderni tech-house zvuk i postao sinonim žanra. Tanzmann u svom jedinstvenom DJ stilu provlači suptilne melodije kroz konstantan ”groove” i zarazne bass linije u mixu, koje će vas satima držati prikovanima za plesni podij.

Njegovim poznatim DJ setovima svjedoče sada već legendarni nastupi za Circoloco u klubu DC-10 na Ibizi kamo i ove godine otvara sezonu, odmah nakon nastupa na Student Day Festivalu te nastupi na najvažnijim festivalima trenutno: Ultra Miami, Tomorrowland, BPM Festival, na najotkačenijem svjetskom partyju Elrow te u svim poznatim svjetskim klubovima.

Uz Matthiasa Tanzmanna nastupit će i mnoštvo jakih imena regionalne elektronske, kao što su: Marina Karamarko, DJ Ogi, Virgin Helena, Filip Motovunski, Ana Antonova, DJ-evi iz KBS Entertainment i Seriously Twisted Crewa te mnogi drugi. Vrata WareHouse floora otvaraju se u 22:00 sata, party traje sve do ranih jutarnjih sati, a službeni after party bit će održan u klubu Crkva.

Komentari