Omiljeni riječki momci Let 3 najavili novi datum koncerta u Exportdrvu u Rijeci!

100
let 3

Prošlogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu i omiljeni riječki momci Let 3 najavili novi datum koncerta u Exportdrvu u Rijeci – 17. svibnja.

O značaju Letovaca kako u rodnoj Rijeci, tako i u cijeloj Hrvatskoj ne treba trošiti puno riječi. Bend je to koji nas zabavlja, nasmijava, ali i tjera na razmišljanje još od davne 1987. godine kada su se pojavili svojim prvim izdanjem te svojom originalnošću i scenskom pojavnošću odmah postali jedni od popularnijih rock bendova na prostoru čitave regije. Otada su u 36 godina dugoj karijeri izdali 8 nagrađivanih studijskih albuma i 2 live albuma te odsvirali tisuće koncerata kojima su stalno i iznova podizali letvicu standarda te tako postali nepobitna atrakcija, ali i istinska institucija hrvatske alternativne rock glazbe.
Prošle su nas godine počastili i vjerojatno najupečatljivijim hrvatskim nastupom na Eurosongu ikada kojime su sa svojim Mama ŠČ fenomenom kao rijetko tko do sada pobudili interes hrvatske javnosti za ovo natjecanje i natjerali nas da ih svi zdušno pratimo i unisono navijamo. Ove su godine opet svojom prijavom na Doru s pjesmom Babaroga u kojoj se pojavila Severina uzburkali medije i hrvatsku ali i internacionalnu javnost.
Najavili su svoj koncert u Exportdrvu još u veljači, ali su ga zbog bolesti morali otkazati. Sada su isti koncert najavili za 17.5. u istom prostoru!

A što će nam ovog puta Letovci pripremiti?

Svaki je koncert Leta 3 poseban doživljaj i audiovizualni spektakl, a na novogodišnjem ščpektaklu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu su dečki koncertnu letvicu digli do drugima nedostižnih visina.
Ostavimo mašti na volju s čim će nas momci ovaj put iznenaditi. Sigurno je samo da ćemo i na ovom koncertu uživati i s njega se kući vratiti sa širokim osmjehom na licu.
Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.
Limitirana Early Bird pretprodaja do 07.04. – 16,00€ (Samo 300 kom) – RASPRODANO!
Regular pretprodaja od 08.04. do 16.05. – 18,00€
Na dan koncerta 17.05. – 20,00€
Pretprodajna mjesta u Rijeci:

Dallas Music Shop Rijeka
The Beertija – Rijeka
TISAK Rijeka KORZO
Ghetaldus – TCR
Ghetaldus – ZTC Rijeka
Ghetaldus – Opatija
New Sound – Matulji

Komentari