Obožavatelji Čolića trebat će se još malo strpiti jer je njegov nadolazeći koncert u Opatiji odgođen za iduću godinu

19

Mnogi obožavatelji Zdravka Čolića s nestrpljenjem iščekivali su njegov koncert u Opatiji, ali na njihovu žalost koncert je s obzirom na situaciju ipak odgođen. Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum sljedeće godine, a ukoliko ih želite vratiti možete, i to na mjestima gdje ste ih i kupili.

Do zadnjega trena nije se znalo hoće li se održati koncert Zdravka Čolića koji se u Opatiji trebao održati 18. srpnja na otvorenom nebu u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici, ali ipak koncert je odgođen i odgođen je za sljedeću godinu, 17. srpnja 2021. u dogovoru sa stožerom i Festivalom Opatija. Sigurnost publike i pridržavanje mjera u ovom trenutku je najvažnija pa je zbog toga koncert odgođen do sljedećeg ljeta, izjavili su organizatori.

Zdravko Čolić, bosanski je pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda. Prošle godine rasprodao je čak šest puta Star Arenu i jedini je glazbenik kojemu je to pošlo za rukom.

koncert Zdravko

I za ovaj koncert ulaznice su se jako brzo rasprodale, a očekivala se publika iz Slovenije, BiH, Srbije, Njemačke i Austrije.

Ponavljamo, već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum sljedeće godine, a možete ih i vratiti ako želite, na mjestima gdje ste ih i kupili.

Komentari