Novo izdanje Cabaret à la carte

165

Na drugom izdanju Cabaret à la carte showa koji nas očekuje 12. srpnja 2016. u 21.30 sati na Maloj ljetnoj pozornici, cijenjena hrvatska jazz vokalistica Lela Kaplowitz i suvremena plesačica Karolina Šuša u pratnji mladog, ali iskusnog benda – Sandro Legan na bubnjevima, Dorian Cuculić na klavijaturama i Dino Ivelja na kontrabasu – svoje će pjevačke i plesne brojeve u cabaretskom duhu vezati uz duhoviti pregled opatijske povijesti. Od već poznatih činjenica o otvaranju prvog turističkog objekta na Jadranu i kišnim popodnevima, preko manje poznatih intrigantnijih podataka o diplomatskim prevratima tijekom ratova do opatijskog kabarea u hotelu Bristol koji su vodile dvije famozne dame, gospođa Ana Kuranda i gospođica Tutzie.

Cabaret à la carte je cabaret zbog izbora glazbe i atmosfere, à la carte zbog široke ponude glazbenih brojeva od kojih publika odabire najdraže. Na taj način svaka izvedba postaje jedinstvena i različita, a publika je izravno uključena u stvaranje programa. Na njihovom će se meniju naći hitovi sredine prošlog stoljeća poput I Wanna be Loved by You, Is You Is or Is You Ain’t my Baby, Somewhere over the Rainbow, Singing in the Rain ili Why Don’t You Do Right.

Odmak od uobičajene koncepcije koncerta postiže se zabavnim prijelazima iz pjevanja u ples, skečevima ili razgovorom likova, razgovorom s publikom ili sviranjem neobičnih instrumenata – a sve to pridonosi cjelokupnom cabaretskom iskustvu. Cijena ulaznice je 50 kn – online prodaja ulaznica.

Komentari