Novi datumi Trickyjevih koncerata

53

Adrian Thaws, poznatiji kao Tricky vraća se u Hrvatsku na čak dva koncerta sa svojim novim projektom Skilled Mechanics. već smo ih zapravo i najavili no dobili su nove datume. U splitskom Judinom drvu će biti 28. siječnja, a u zagrebačkoj Močvari 29.

Cijela turneja, originalno najavljena za početak prosinca, prebačena je na kraj siječnja, pa tako i dva hrvatska klupska nastupa. Tricky je naime bio primoran pomaknuti izlazak svog novog studijskog materijala “Skilled Mechanics”, prvotno najavljenog za početak studenog, za 22.01., pa je samim time i promotivna turneja koja prati njegovo novo studijsko izdanje pomaknuta nekih 6 tjedana unaprijed.

Sve ulaznice kupljene za stare termine vrijede naravno i za nove datume, a kupci kojima ne odgovaraju novi termini koncerata ulaznice mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene i dobiti povrat novca.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su u sustavu Eventima po cijeni od 140 kn. Na dan koncerta, 29. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 160 kn.

Komentari