Novi datum koncerta The Strange i White on White

16
Naime, zbog epidemioloških mjera novi datum koncerta je subota, 2. travnja 2022. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko novi termin nekome ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 5. prosinca 2021.
Mjesto koncerta i za novi termin ostaje isto, riječki Pogon kulture.
Također, cijena ulaznica (koje se nastavljaju prodavati) je nepromjenjiva: do 27.3., 60,00 kn, od 28.03. do 1.4., 80,00 kn dok će cijena na dan koncerta iznositi 100,00 kn.
Ulaznice je moguće kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio.
 
Podsjetimo, navedena kombinacija oba benda dolaze s jasnom misijom zaokružiti svoja izdanja u skladnu cjelinu. Tako će The Strange, bend sastavljen od niza glazbenika (The Bambi Molesters, My Buddy Moose, Chris Eckman) nakon hvaljenog “Echo Chambers” predstaviti i aktualni EP “Not Now Not Never”, dok će White on White u punoj postavi kombinirati stvari s albuma prvijenca, ali i publici predstaviti novi materijal koji se tek sprema za službeno izdanje.
 
Hvala na razumijevanju!
L.B.

Komentari