Nola i Sara Renar zabavljat će publiku na Riječkoj zvečki

U petak 19. kolovoza, na Riječku zvečku stižu Nola i Sara Renar, a u subotu dolazi Ri Teatar s hit komedijom "50 nijansi zelene".

373
Nola

U četvrtak 18. kolovoza, na Riječku zvečku stižu grupa Nola i mlada kantautorica Sara Renar, dok je u subotu 20. kolovoza na rasporedu Ri Teatar s hit komedijom “50 nijansi zelene“.

Pulska grupa Nola, jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni, stiže u četvrtak na Riječku zvečku 2. Bračno – glazbeno – poslovni par kojeg čine Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić, već više od dva desetljeća odolijeva svim glazbenim trendovima te neumorno svojim pjesmama i nastupima širi pozitivnu energiju i vraća osmijehe na lica ljudi.

Sara Renar
Sara Renar

Prije grupe Nola nastupit će Sara Renar, kantautorica iz Zagreba koja svojom glazbom sve više izlazi van uobičajenog formata “djevojke s gitarom”. U prilog tome govore činjenice da su njezine pjesme doživjele aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, brojne elektronske remikseve pa čak i jazza u suradnji s pijanistom Matijom Dedićem. Dobitnica je Porina za najbolji album alternativne glazbe te Porina za novog izvođača godine.

Nakon ove glazbene poslastice, u subotu vas na Riječkoj zvečki zabavlja Ri Teatar s njihovom kultnom predstavom „50 nijansi zelene“.

Početak programa obje večeri je u 21 sat, a ulaz je slobodan!

RIJEČKA ZVEČKA:
Mjesto održavanja: park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River). Ova dobra kvartovska priča koja je ustvari prerasla u veliko riječko ljetno događanje, ovog ljeta ima bogat program tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. Udarni programski dan je četvrtkom koji je rezerviran za live nastupe renomiranih izvođača, a subota za ostale programe.

Komentari