Ekskluzivni party ULTRA Beach okupio je 5000 zaljubljenika na Hvaru, a na atraktivnoj pozornici ispred hotela Amfora Grand Beach Resort uslijedila je prava nizozemska glazbena rapsodija predvođena Dash Berlinom!

Zabava je započela već u 15 sati, a čast da otvore najluđi after beach party pripala je hrvatsko-slovenskom DJ dvojcu Vanillaz koji posljednjih mjeseci postaju sve traženije ime na brojnim svjetskim festivalima. Uslijedili su nastupi R3wire & Varskog, Vicetona, nizozemskog dvojca Sunnery Jamesa & Ryan Marciana te dua Vini Vici. Svoj su energični set završili planetarno popularnim hitom Great Spirit koji je snimljen u suradnji s velikanom Arminom van Buurenom te su tako pripremili atmosferu za nastupe ovogodišnjih headlinera.

Na hvarsku su pozornicu prvo izašla braća koja se kriju iza imena Showtek. Nakon odličnog nastupa na glavnoj pozornici trećeg dana splitskog dijela festivala, tisuće partijanera okupljenih ispred hotela Amfora Grand Beach Resort također su uživali u odličnom nastupu ovog vaternog dvojca. Zvijezda večeri bio je sjajni Dash Berlin, a hitovima Till The Sky Falls Down i Waiting obilježio je i zatvorio peto izdanje partyja ULTRA Beach.

Večeras je na rasporedu posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture, a riječ je o programu Resistance koji na pozornicu 200 godina stare tvrđave Fort George, poznate pod imenom Fortica, dovodi Sashu, Nic Fanciullia, RioTGeaR i Romana Nicolaia. koji će se publici predstaviti u takozvanoj back to back svirci.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.