Nick Cave & The Bad Seeds stižu u zagrebačku Arenu!

364

Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju svoju prvu turneju po Velikoj Britaniji i Europi od 2017. s 27 nastupa u 17 zemalja ove jeseni. U sklopu turneje nastupit će i u zagrebačkoj Areni u utorak, 15. listopada 2024. godine.

Turneja počinje 24. rujna u Oberhausenu u Njemačkoj i završava u Parizu 17. studenog, a datumi uključuju i 6 nastupa diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Turneja će uslijediti nakon izdavanja 18. studijskog albuma “Wild God” 30. kolovoza. Novi album najavljen je prošlog tjedna uz objavu naslovne pjesme.

“Nikad ne razmišljam o tome kako će ploča izaći uživo, to mi nikad, nikada ne pada na pamet. Proces pisanja stihova previše je težak da bi se takve ideje uzele u obzir. Ali, kada slušam “Wild God” mislim da stvarno možemo napraviti nešto epsko s ovim pjesmama uživo. Stvarno smo uzbuđeni zbog toga- ploča jednostavno izgleda kao stvorena za pozornicu” – izjavio je Nick Cave.

Support bandovi diljem turneje biti će Dry CleaningThe Murder Capital koji dolaze u Zagreb, Black Country i New Road.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od petka, 22. ožujka, od 10 sati putem stranice www.eventim.hr, dok su za koncerte u ostatku Europe dostupne OVDJE.

Komentari