Najavljen prvi Kvarner fest

276

kvarnerfest1

Otvaranje prvog Kvarner festa pripalo je sarajevskoj legendi Halidu Bešliću, pjevaču čije pjesme od ‘Miljacke’ , ‘Zlatne strune’ i ‘U meni jesen je’ znaju svi, pa smo stoga uvjereni da je dobar provod zajamčen. Na drugu se pozornicu istu večer  penju rokeri iz Opće opasnosti.

Doživi, osjeti, kušaj i zabavi se

kvarnerfest-logoOva, nova manifestacija u gradu Rijeci, priprema se pod ‘motom’: Doživi, osjeti, kušaj i zabavi se na Kvarnerfestu, a sve kroz kulturni, zabavni, gastronomski i turistički program. Inače, program će biti podijeljen na događanja na zatvorenom i otvorenome, a najavljeno je postavljanje velikih uređenih šatora u kojima će gastronomski programi biti obogaćeni glazbenim nastupima. Ovom manifestacijom pokušat će se predstaviti Kvarner kakav on zaista jest. Kako najavljuju organizatori, cilj im je da Kvarner fest postane mjesto svega što Kvarner predstavlja: regija izvrsne hrane, običaja i zabave.

Kvarner fest sa svojim dnevnim i noćnim glazbenim programom na čak dvije pozornice, održat će se od 13.05. – 17.05. na Delti.

L.K./Kvarnerfest.com

Komentari