Na brege zvezdami: Predstavljen uvod u bogat i raznovrstan program 33. Kastafskog kulturnog leta

95
Kastafsko kulturno leto

S velikim zadovoljstvom najavljujemo izbor iz programa 33. Kastafskog kulturnog leta, koje će se održati od 28. lipnja do 30. kolovoza 2024. godine. Pod sloganom NA BREGE ZVEZDAMI, predstavljamo uvod u bogat i raznovrstan program koji će se, kao i svake godine, održati na Crekvini, gdje se zvjezdana svjetlost stapa sa svjetlima pozornice.

Sa željom da nekim starim zvijezdama damo novi sjaj, a nadahnuti prošlogodišnjim uspjehom adaptacije Duhi, odlučili smo odati počast velikom kastavskom komediografu Bertu Lučiću. Njegove najpoznatije komedije zasjat će u novom ruhu, u predstavi BERTOMNIBUS. Osim ove predstave, u vlastitoj produkciji ćemo ponuditi i SUPER COVER NIGHT, u kojem će poznata lica povesti publiku na putovanje kroz povijest filmske glazbe.

Kazalište MORUZGVA nam donosi predstavu NIŠTA IM NEĆE BIT’, u kojoj igraju Ecija Ojdanić i Franko Mašković. Zatim, slijedi nastup grupe SILENTE i svjetske senzacije MNOZIL BRASS, koja je Kastav odabrala kao jednu od lokacija za proslavu trideset godina svoje glazbene karijere.

Program dodatno obogaćuju nastupi RADOJKE ŠVERKO i TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA ENSEMBLE.

Ulaznice za sve programe uskoro u prodaji!

Komentari